Kategoriat
Työnäytteet

PSOAS

Keväällä 2019 julkaistiin uudet Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön, PSOASin sivut. Sivun ulkoasun suunnitteli Luova toimisto Ranka, joka oli vahvasti mukana tuotannossa PSOASin kanssa.

Ominaisuudet

Sivusto ei ole ihan tavallinen WordPress sivu, vaan sisältää mm. kaikkien PSOASin asuntojen ja kohteiden tiedot. Sivustolla on suuri määrä tietoa jonka takia sivuilla tarvitaan useita hakusivuja ja suodatin näkymiä.

  • Monikielinen (Polylang Pro)
  • Kustomoidut lomakkeet
    • Monia tarkistuksia
  • Erityishuomiota mobiilinäkymään

https://www.psoas.fi/

Kategoriat
Työnäytteet

Pudasjärven kehitys

Tammikuussa 2019 julkaistiin Pudasjärven Kehityksen sivut jossa hoidin teknisen tuotannon. Suunnittelusta vastasi Luova toimisto Ranka.

Sivu otettiin myös käyttöön WordPressin uusi lohkoeditori, myös Gutenberginä tunnettu. Tämän takia ei tarvinnut käyttää kolmansien osapuolten sivunrakennuspalikka-ratkaisuja.

www.pudasjarvenkehitys.fi

Kategoriat
Työnäytteet

VisitOulu

Syksyllä 2018 julkaistiin VisitOulun sivustot. Luova toimisto Ranka suunnitteli sivuston. Favor hoiti sekä koodituotannon että tarvittavat siirtotiedostot. Niiden avulla saimme siirrettyä tuotekortit näppärästi vanhasta järjestelmästä toiseen.

Sivuston kehitys jatkuu aktiivisena. Kehityksen tuloksena kategorioissa on nyt dynaaminen näkymä, joka arpoo kyseisestä listauksesta muutamia kuvia banner-karuselliin.

https://visitoulu.fi

Kategoriat
Työnäytteet

VisitLiminka

Alkuvuonna 2018 Luova toimisto Ranka pyysi Favoria rakentamaan VisitLiminkan uudet sivut WordPress alustalle heidän suunnitelmien pohjalta.

Ominaisuuksia

  • Tuotekortit
  • Tapahtumat
  • Monikielinen (Polylang Pro)
  • Lukuisten käyttäjien hallinnointi

https://www.visitliminka.fi

Kategoriat
Työnäytteet

AI Optio

Toteutin sivuston Luova toimisto Rankan ulkoasu-suunnitelmien avulla tekoäly-konsulteille.

Sivustolla on myös WooCommerce -verkkokauppa jota kautta myydään erilaisia verkkokursseja.

https://www.aioptio.com/